Dhurimi i revistës “foleza jeshile”

Redaksia e revistës “Foleza Jeshile” kontribuon me anë të dhurimit të revistës ‘’Foleza Jeshile’’ në aktivitete të ndryshme. konkretisht një numër i konsiderueshëm i...

Revista “Foleza jeshile”, nr.19

Doli në qarkullim numri i ri i revistës për fëmijë ''Foleza Jeshile'', nr. 19 Të dashur fëmijë dhe ju prindër të nderuar, ju ftoj të...

Revista “Foleza Jeshile”, nr. 20

Të dashur fëmijë dhe  prindër, ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj. Revista "Foleza Jeshile'', është një revistë periodike për...

Vjershë “Besimtari i vogël”

Nga Kujtim Qaili   Një fëmijë i vogël, Me libër në dorë, Kishte marrë rrugën, E shkonte në shkollë.   Përveç shkollës, Drejt së cilës marshonte i gëzuar, Ai shkonte edhe në xhami, Kuran për...

Tregim “Gjyshja ime e dashur”

Të dashur miq të revistës “Foleza Jeshile”, tani do t’ju njohim me tregimin e Mirsadit. Mirsadi është shtatë vjeç dhe shkon në klasë të parë....

Marketing

Vitrina e librit

“Katrorë”, një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit

Së fundmi vërehet një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit dhe një nga këto botime është ai i autorit Roald Hysa me titullin...