Rreth revistës “Foleza Jeshile

Të dashur fëmijë dhe prindër, ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj! Revista “Foleza Jeshile” është një revistë periodike...

Të mësojmë anglisht sëbashku!

Të nderuar prindër! Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të mësojnë gjuhën angleze apo ndonjë gjuhë tjetër, ejani në qendrën e kurseve pranë Institutit Shqiptar të...

Revista “Foleza Jeshile”, nr. 20

Të dashur fëmijë dhe  prindër, ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj. Revista "Foleza Jeshile'', është një revistë periodike për...

Vjershë “Besimtari i vogël”

Nga Kujtim Qaili   Një fëmijë i vogël, Me libër në dorë, Kishte marrë rrugën, E shkonte në shkollë.   Përveç shkollës, Drejt së cilës marshonte i gëzuar, Ai shkonte edhe në xhami, Kuran për...

Fabul “Bëra detyrën”

Nga Bujar Ferhati Këpucën tek ecte, rruga kur e pa, papritur ca fjalë, plot thumba i tha: -Eh, ti moj e shkretë, T`iku jetë e tërë, U gruise, u rrudhe, shiko si...

Marketing

Vitrina e librit

“Katrorë”, një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit

Së fundmi vërehet një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit dhe një nga këto botime është ai i autorit Roald Hysa me titullin...