Revista “Familja”, dhjetor 2016

18

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (dhjetor 2016) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – 365 ditë, pasqyra e një jete të trazuar

Opinion– Mbulesa, dikur dhe sot – Sfidat e urdhrit hyjnor

Brenda familjes – Si ndihmon prindërimi pozitiv në zhvillimin e trurit

Intervistë me dy motrat e talentuara Rovena Tujani Klinaku dhe Sara Tujani, përpjekje dhe përkushtim për një karrierë të suksesshme

Ndjeshmëri – Si mund t’i përballojmë kritikat e njerëzve dashakeqës?

Udhëtim – Betlehemi, qyteti i shtëpive të bardha – Nada Dosti

Kulturë – Shpallen fituesit e edicionit të 9-të të Çmimit AIITC

Shkencë – Themelohet rrjeti që mbledh shkencëtaret muslimane nga e gjithë bota

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Klikoni këtu për të shfletuar online revistën “Familja”: https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista___familja___dhjetor__2_

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!