Revista “Familja”, gusht – shtator 2016

27

Lexues të nderuar,

Këtë verë vjen për ju një tjetër numër special i revistës “Familja”. Në numrin e ri gusht-shtator 2016, do të gjeni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme, shkrime edukuese, sociale dhe informuese, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – Shqipëria, vendi ku ndërthuren bukuritë natyrore me problemet infrastrukturore

Intervistë ekskluzive me arkitekten shqiptare në Malajzi, znj. Brunilda Basha

Opinion – Se ne, bashkëshortët jemi mburojë për njëri-tjetrin!

Në fokus – Mirësia e 10 ditëve të Dhulhixhes

Koment – Më pak teknologji, më shumë libra

Brenda familjes – Ja cilësitë e prindërve që kanë fëmijë të suksesshëm!

Shëndeti i familjes – 7 shenjat e mungesës së vitaminave në organizëm

Ta themi hapur – Share-mania në këndvështrimin islam

Ndjeshmëri – Pse nuk na e dëgjojnë njerëzit këshillën?

Kulturë- Gra të shquara të brezave të parë

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Klikoni këtu për të shfletuar online revistën “Familja”:

https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista___familja___gusht_-_shtator

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!