Revista “Familja” – janar 2015

95

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (janar 2015) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

– “Rruga drejt lumturisë”
– “Magnezi për të gjithë problemet”
– “Një dashuri e çuditshme bashkon çiftin”
– “Ëndrra pa shpresë”
– “Si të jesh grua me cilësi të mira dhe facebook?”
– “Forumi Mysliman i Shqipërisë”
– “Ftesë për reflektim”
– “Moska tërheq vizitorët mysliman” etj.

Për më tepër ju ftojmë të shfletoni online numri më të ri të revistës “Familja”:
Lexim të këndshëm!