Revista “Familja”, janar 2017

11

Lexues të nderuar,
Në numrin e ri të revistës “Familja” (janar 2017) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:
 Editorial – Dhuro buzëqeshje, fal dashuri!
 Brenda familjes – Pse duhet të edukohen fëmijët me dimensionin shpirtëror?

 Ta themi hapur- Përkushtoju gruas tënde!
 Koment- Zhvillimi i të folurit tek fëmijët hap pas hapi
 Psikologji – Menaxhimi i ankthit dhe stresit sipas Islamit
 Intervistë –Fjolla Spanca, fituese e vendit të parë në Edicionin e 9-të të Çmimit AIITC për krijimtarinë më të mirë -“Jeta ime përtej letërsisë, mes Tiranës e Mitrovicës!”
 Perla dhe urtësi – Lëmosha, ilaçi i lënë pasdore i njerëzimit!
 Ndjeshmëri – Cilat janë shkaqet që çojnë drejt dhunës në familje? 
 Pranë jush – Nisma “Multi- Languages Café” – Si të praktikosh gjuhën e huaj, falas
 Udhëtim – Shkupi i njëmijë kujtimeve 
 Vitrina e librit – “Arratisja ime në liri” – Vjen në shqip për herë të parë vepra kryesore e Alija Izetbegoviç
Po ashtu mund të lexoni këshilla për shëndetin dhe informacione interesante nga teknologjia.
Lexim të këndshëm!

Klikoni këtu për të shfletuar online revistën “Familja”:

http://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja_janar_2017?e=15047308/42939163
Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!