Revista “Familja”, korrik 2016

29

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (korrik 2016) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – Të “vrasësh” pafajësinë

Opinion- Thuaj jo “Mbretëreshës së bukurisë”!

Në fokus- Çfarë ka pas Ramazanit?

Brenda familjes – 4 pika që ndërtojnë rezistencën tek fëmija

Shëndeti i familjes- Pse uthulla e mollës nuk duhet të mungojë në tryezat tona?

Koment – Përmirëso përmes këshillës!

Psikologji- Si të jemi më tolerant?

Udhëtim- Shkodra, djepi i kulturës

Aktivitet- Akordohen çmimet e Konkursit Kombëtar të Kuranit “Pranvera e zemrave” 2016

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Klikoni këtu për të shfletuar online revistën “Familja”:

https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista___familja___korrik__3_

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!