Revista “Familja” (korrik-gusht 2015)

99

Revista Familja Korrik - Gusht - front cover

Lexues të nderuar,

Tashmë keni mundësinë të shfletoni online numri më të ri të revistës “Familja”(korrik –gusht 2015).

Në të do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – “Post Ramazan”

Koment- “14 shenja që tregojnë varësinë tuaj ndaj punës”

Ndjeshmëri- “Bajrami, gëzim për muslimanët”

Shëndeti i familjes- “Këshilla të arta për të përballuar vapën”

Dituri- “Faktorët që ndikojnë tek inteligjenca”

Brenda familjes – “Këshilla për prindërimin në publik”

Udhëtim- “Perlat e jugut të Shqipërisë”

Kulturë- “Kairo, qyteti i njëmijë minareve”

Po ashtu mund të lexoni ide interesante për arredimin e shtëpisë dhe kuriozitete të larmishme nga teknologjia.

Për më tepër ju ftojmë të shfletoni online numrin më të revistës “Familja”:

http://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja_korrik_-_gusht

Lexim të këndshëm!

15 vjet revista “Familja”-Aty ku familja është në qendër të vëmendjes!