Revista “Familja”, maj 2017

122

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (maj 2017) do të lexoni materiale interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri.

Editorial – Në vigjilje të sezonit të adhurimeve
Në fokus – Silluni me familjen tuaj sipas shembullit profetik
Brenda familjes – Reflekset tek foshnjat
Shëndeti i familjes- Mjekësia alternative në Egjiptin e lashtë
Intervistë me terapisten e zhvillimit Migena Kurushi – “Ndërto të ardhmen”, një mundësi për fëmijët me nevoja të veçanta
Aktualitet – Tavani i qelqtë në tregun e punës
Ta themi hapur- Kafshët, si “anëtarë” të rinj të familjes moderne
Analizë – Individi, viktimë e mediave
Opinion – Konfliktet, të luftojmë apo të dorëzohemi?
Psikologji – Pas perfektes fshihet depresioni

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.
Lexim të këndshëm!

 

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!
Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!