Revista “Familja” – mars 2015

63

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (mars 2015) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:
Revista Familja - Mars - front coverEditorial – “Respekti për mësuesin, si detyrim moral dhe njerëzor”
Opinion –  “Mbulesa dhe legjislacioni shqiptar”
Në fokus – “10 këshilla për t’u bërë një myslimane produktive”
Brenda familjes – “Si t’i zgjidhim konfliktet ndërmjet fëmijëve?”
Shëndeti i familjes – “Sekretet e natyrës – Ja vlerat e disa prej vajrave bimore”
Ndjeshmëri – “Vizitoni të sëmurët!”
Udhëtim – “Voskopoja e të gjitha stinëve”
Kulturë –  “Hagia Sofia –Takim i dy civilizimeve”
Po ashtu mund të lexoni ide të bukura për arredimin e shtëpisë suaj dhe kuriozitete të larmishme nga teknologjia.

Na ndiqni edhe në rrjetin tonë social në Facebook.
Lexim të këndshëm!

15 vjet Revista “Familja”- Aty ku familja është në qendër të vëmendjes!