Revista “Familja”, mars 2016

225

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (mars 2016) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – “A po preket letërsia nga ‘moda’ e banaliteteve?”

Opinion- “Përkëdheljet e tepërta tek fëmijët”

Ta themi hapur- “Kodi i sjelljes bashkëshortore”

Brenda familjes – “Pse fëmijët e sotëm janë kaq të lëvizur?”

Shëndeti i familjes- “Ja si të parandalojmë dhimbjet e shpinës”

Intervistë – “Prof. Besa Ismaili – Një model i mirë i gruas shqiptare”

Koment – “Këshillat e të urtit për epokën e internetit”

Ndjeshmëri – “Përse venitet dashuria?”

Udhëtim- “Rizbulimi i thesarit të Tropojës”

Kulturë- “Arti i një mbishkrimi”

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Klikoni këtu për të shfletuar online revistën “Familja”:

https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja_mars_2016

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!