Revista “Familja”, mars 2017

234

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (mars 2017) mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

1. Editorial – Nga çerdhja deri tek shtëpia e të moshuarve!
2. Unë gruaja – Ato çfarë një nëne të ardhshme nuk ia thonë!
3. Brenda familjes – Roli i artit në zhvillimin e individit
4. Shëndeti i familjes- Ja si të kemi dhëmbë të bukur dhe të shëndetshëm!
5. Në fokus – Metoda islame në ngritjen e shpirtit njerëzor
6. “Një shembull pozitiv për të rinjtë” – Intervistë me studenten Elinda Gjonomadhi
7. Bardh e zi- Patologjia e kumarit apo varësia ndaj kumarit?
8. Psikologji – Si të kontrollojmë sjelljet agresive
9. Udhëtim –Ajo anë e udhëtimit që të ndryshon jetën
10. Vitrina e librit – “Histori e Islamit në Kavajë”, një libër nga Rifat Hoxha

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Shfletoni online: https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista___familja____mars_2017 

Lexim të këndshëm!

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!