Revista “Familja”, nëntor 2016

23

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (nëntor 2016) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

  1. Editorial –  104 vjet pavarësi, me mendjen tek ti e dashur Shqipëri!
  2. Opinion–  Sa larg kemi shkuar!
  3. Ta themi hapur – Se e keqja duhet kthyer me të mirë!
  4. Brenda familjes – Çfarë të bëni nëse fëmija qan kur e çoni në kopsht
  5.  Shëndeti i familjes – 10 dobitë shëndetsore të turmerikut
  6. Intervistë – Pasioni im për vullnetarizmin dhe gazetarinë – Intervistë me aktivisten Nada Dosti
  7. Këshilla për një intervistë të sukseshme pune
  8. Ide për shtëpi – Si të arredojmë dhomën e ndenjes?
  9. Kulturë – Arsimi islam te shqiptarët: Sfida dhe prespektiva

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Shfletoni online: https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista___familja___nentor

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!