Revista “Familja”, Nëntor 2017

23

Lexues të nderuar!
Në numrin e ri të revistës “Familja” do të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus të tij.

Ndër të tjera mund të lexoni:
• Editorial – Bulizmi, fenomeni që po dëmton fëmijët në shkolla
• Në fokus – Shkëlqimtari i njerëzimit
• Ta themi hapur – Paragjykimi sot dhe sfida e të qenit i ndryshëm
• Koment – Motivimi, çelësi i suksesit në shkollë
• Opinion – Roli i medias elektronike në zonat rurale dhe urbane
• Shëndeti i familjes – Rënia sezonale e flokëve – Mit apo realitet?!
• Bardh e zi – Fuqia e virtualitetit
• Intervistë – Modele pozitive dhe frymëzuese të kontributit në shoqëri
• Psikologji – Si të sillemi bukur
• Ndjeshmëri – Si duhet trajtuar bashkëshortja sipas Traditës Profetike?
• Dituri – Ora biologjike e njeriut
• Arredim / Si të..? – Elementët idealë për një kuzhinë perfekte
• Vitrina e librit -AIITC boton përmbledhje punimesh mbi mendimin dhe arsimin islam te shqiptarët
Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.
Lexim të këndshëm!

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!
Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!