Revista “Familja”- prill 2015

116

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (prill 2015) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme. Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – “E do hijen, të merr hija”
Aktualitet- “Gjykata Kushtetuese gjermane i thotë jo ndalesës së shamisë”
Në fokus- “Kuptimi i lirisë njerëzore”
Ta themi hapur- “Racizmi është për njerëzit e vegjël”
Brenda familjes – “Pse fëmijët duhet të kenë një marrëdhënie të mirë me dadot apo mësueset?”
Shëndeti i familjes- “11 shkaqe që dëmtojnë sistemin tonë imunitar”
Ndjeshmëri- “Si t’i mënjanojmë fëmijët nga lojërat elektronike”
Udhëtim- “Pogradeci, qyteti i luleve dhe i mjelmave”
Kulturë- “Libroteka AIITC”
Po ashtu mund të lexoni kuriozitete, si dhe informacione interesante nga teknologjia.
Lexim të këndshëm!

Klikoni këtu për të shfletuar online revistën “Familja”:

http://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja_-_prill_2015?e=15047308/12245059

Tashmë website i revistës “Familja” vjen me një dizajn tërësisht të ri, modern, përshtatur më së miri kërkesave të kohës.

Për më shumë ju ftojmë të vizitoni faqen: http://revista-familja.com/
15 vjet Revista “Familja”- Aty ku familja është në qendër të vëmendjes!