Revista “Familja”, qershor 2017

63

Lexues të nderuar,
Muaji i begatë i Ramazanit vjen me një tjetër numër special të revistës “Familja”.
Në numrin e ri, qershor 2017, ku do të lexoni materiale interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri.

Editorial – Në takim me Ramazanin

Në fokus – Absteno!

Brenda familjes –   Efektet sociale të përdorimit të lojërave në internet tek adoleshentët

Shëndeti i familjes – Këshilla për një agjërim të shëndetshëm

Ta themi hapur -Shigjeta e fjalës

Bardh e zi – Të rritësh fëmijët në një botë plot sfida

Psikologji – Privimi i ushqimit, stres apo dobi e njeriut?

Kështu më ka ndodhur – Agjërimi dhe vepra e nënës sime

Perla – Humanisti më i madh i njerëzimit

Kulturë – Dalin në dritë fakte të reja për shqiptarët përmes mbishkrimeve osmane

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!