Revista “Familja” – shkurt 2015

76

Revista Familja - shkurt

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (shkurt 2015) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

  • “Për ku këto marshime?!”
  • “Barazia gjinore në këndvështrimin islam”
  • “Mësim- besimi dhe shkolla publike”
  • “Edukimi i fëmijëve përballë realitetit familjar dhe shoqëror”
  • “Temperatura e lartë te fëmijët, çfarë duhet të dimë?”
  • “Keqkuptimet që mbart dashuria”
  • “Pse nuk duhet të postojmë foto të fëmijëve ne facebook?”
  • “Një udhëtim në bukuritë e harruara të Liqeneve të Lurës”

Po ashtu mund të lexoni ide të bukura për shtëpinë tuaj dhe kuriozitete të larmishme.
Për më tepër ju ftojmë të shfletoni online numri më të ri të revistës “Familja”:
http://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja_-_shkurt_2015/1