Revista “Familja”-Shkurt 2016

32

Lexues të nderuar,
Në numrin e ri të revistës “Familja” (shkurt 2016) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:
Editorial – “Mjaft me dukjet”
Opinion- “Anët pozitive të grindjes në çift”
Koment- “Higjena e mendjes”
Brenda familjes – “4 mënyra për t’i dashur fëmijët pa i llastuar”
Shëndeti i familjes- “Pse kripë himalajesh dhe jo kripë të jodizuar?”
Intervistë – “Dr. Egesta Lopçi diplomuar në Bolonja. Një histori e suksesshme në fushën e kërkimeve mjekësore
Ta themi hapur – “Si të kemi marrëdhënie ndërnjerëzore të shëndosha”
Udhëtim- “Gjakova, qyteti që i dha frymë kulturës”
Aktivitet – Edukimi i fëmijëve me kulturën e besimit, gurthemeli për një shoqëri të shëndoshë
Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.
Lexim të këndshëm!

Shfletoni online numrin e ri te revistes “Familja”, shkurt 2016: http://issuu.com/revistafami…/…/revista_familja__shkurt_2016

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!