Revista “Familja”, shkurt 2017

43

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (shkurt 2017) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

• Editorial – Ikonat (i) reale të shoqërisë sonë!
• Koment – Pastroje shpirtin!
• Brenda familjes – Pavarësia, si ndikon tek fëmijët
• Shëndeti i familjes – Si të kujdesemi për mushkëritë në mënyrë natyrale
• Opinion – 15 këshilla për të arritur suksesin
• Ta themi hapur – Vajzat janë bekim për prindërit!
• Intervistë – Një histori e suksesshme biznesi – Njihuni me fermeren nga Podujeva e Kosovës, Blerta Restelica Sfishta
• Psikologji – Bulizmi sjell pasoja të rënda
• Ndjeshmëri – Dimri, stina më e mirë e besimtarëve
• Udhëtim – Mbrëmje andaluze
• Vitrina e librit – Fate të fotografuara- Dy fjalë mbi romanin “Dru qershie dhe ndjenja të vjetra”

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.
Shfletoni online: https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja__shkurt_2017
Lexim të këndshëm!
Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!
Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!