Revista “Foleza jeshile”, nr.28 (2016)

15

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj, zgjidhni revistën “Foleza Jeshile”!

Rreth revistës “Foleza Jeshile”
Të dashur fëmijë dhe ju prindër, ju ftojmë të jeni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj!
Revista “Foleza Jeshile” është një revistë periodike për fëmijë.
Kjo revistë i vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve parashkollorë apo në shkollën fillore.

Revista “Foleza Jeshile” ka si objektiv:
Edukimin e fëmijëve nëpërmjet përrallave, vjershave si dhe tregimeve të cilat përçojnë një edukatë morale dhe qytetare.
Nëpërmjet rubrikave mozaik dhe lojëra shpejtësie ne synojmë të nxisim zhvillimin intelektual të lexuesve tanë të vegjël.

Ndër të tjera do të lexoni:

  • Vjersha
  • “Pena e artë” nga psikologe Brikena Vorpsi
  • Përralla “Elefanti hundkuq!”
  • Tregimi “Gjysh Ibrahimin e duan të gjithë!”
  • Foto dhe punime nga lexuesit e revistës “Foleza Jeshile”
  • Përralla “Lepurushat e ALEPOS!”
  • Si të bëhemi më të mirë! Këshilla islame!
  • Tregim “Vëllai ndihmon motrën!”
  • Kuriozitete. A e dini se?
  • Përralla “Tri dëshirat!”

Shfletoni online këtu:

http://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_perfundimtare_foleza_jeshil?e=15047308/42013014