Revista “Foleza jeshile”, nr. 29 (janar 2017)

106

Të dashur fëmijë dhe ju prindër,

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës për fëmijë “Foleza jeshile”, të pasur me rubrika interesante për të gjithë vogëlushët.

Ndër të tjera do të mund të lexoni:

  • Tregim“Semira dhe Bora duhen si motra”
  • Përrallë “Luani dhe miushja”
  • Tregime nga Historia Islame “Ushtria e elefantit”
  • Përralla “Tri fluturat”
  • Këshilla islame “Si të bëhemi më të mirë’’
  • Kuriozitete “A e dini se?”
  • Zbavitu dhe ngjyros
  • Kuiz anglisht për lexuesit -Zbulo dhe përfito!

Redaksia e revistës “Foleza jeshile” ju mirëpret të gjithë ju vogëlushë që të bëheni pjesë e saj duke na dërguar vjersha, vizatime dhe punime dore.

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës “Foleza jeshile”:

https://issuu.com/foleza/docs/revista_mujore_per_femije_foleza_je

Na ndiqni edhe në rrjetin tonë social në Facebook.

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj zgjidhni revistën “Foleza Jeshile”!