Revista “Familja”, Dhjetor 2017

38

Lexues të nderuar!

Në numrin e ri të revistës “Familja” do të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus të tij.

Ndër të tjera do të lexoni:

 • Editorial – Zëri i të rinjve, arsyet e pasivitetit dhe pesimizmit
 • Në fokus – Trendi i nëpërkëmbjes së bukurisë së vërtetë
 • Ta themi hapur – Xhamitë dhe misioni i tyre – Modeli i xhamisë së Profetit (a.s.)
 • Opinion – Sa dhe çfarë lexojnë shqiptarët? Ja konstatimet pas Panairit të Librit
 • Brenda familjes– Djali apo vajza – Kush është më i vështirë për t’u rritur?
 • Shëndeti i familjes – Gjithçka që duhet të dini për pap-testin
 • Koment – Të jesh vetvetja!
 • Bardh e zi – Puna vullnetare dhe përfitimi moral
 • “Të shohësh me syrin e zemrës” – Intervistë me të apasionuarën pas fotografisë, Ledina Bala
 • Psikologji – Të bashkëpunosh me stresin
 • Dituri – Terapia me vezët e thëllëzave japoneze
 • Ndjeshmëri – Si ta luftojmë dembelizmin?
 • Arredim / Si të..? – 5 elemente të arredimit minimalist që gjithnjë do të jenë në trend
 • Shkruaj edhe ti – Kthim
 • Vitrina e librit – Panairi i 20 i Librit “Tirana 2017”
 • Kulturë –– Trofe dhe shpërblime për më të mirët e vitit në fushën e kulturës

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!