Kontakt

Emri Juaj (e domosdoshme)

Adresa Jote (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

Ne ju kemi vënë në dispozicion numrat e telefonit si dhe formën e kontaktit.
E vlerësojmë vërtet shumë kohën tuaj për të plotësuar formën dhe duke shprehur përshtypjet tuaja.

Adresa:

Rr. Ali Demi, P. 14, Ap. 1, P.O. Box: 2905, Tirana- Albania
Tel: 00 355 4 2382156
Fax: 00 355 4 2340089
Cel: 067 20 63 706