Foleza Jeshile

119

Të dashur fëmijë dhe ju prindër!

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës për fëmijë “Foleza jeshile”, të pasur me rubrika interesante për të gjithë vogëlushët!

Ndër të tjera do të mund të lexoni:

 • Tregim “Shkronjat e Arbrit”
 • Përrallë “Mes të thënit dhe të bërit”
 • Këshilla islame “Si të bëhemi më të mirë’’
 • Këshilla prindërimi
 • Kuriozitete “A e dini se?”
 • Të eksperimentojmë së bashku!
 • Lexuesit e revistës na shkruajnë

Redaksia e revistës “Foleza jeshile” ju mirëpret të gjithë ju vogëlushë që të bëheni pjesë e saj duke na dërguar vjersha, vizatime dhe punime dore.

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës “Foleza jeshile”:

https://issuu.com/foleza7/docs/revista_foleza_jeshile_30

Na ndiqni edhe në rrjetin tonë social në Facebook!

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj zgjidhni revistën “Foleza jeshile”!

106

Të dashur fëmijë dhe ju prindër,

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës për fëmijë “Foleza jeshile”, të pasur me rubrika interesante për të gjithë vogëlushët.

Ndër të tjera do të mund të lexoni:

 • Tregim“Semira dhe Bora duhen si motra”
 • Përrallë “Luani dhe miushja”
 • Tregime nga Historia Islame “Ushtria e elefantit”
 • Përralla “Tri fluturat”
 • Këshilla islame “Si të bëhemi më të mirë’’
 • Kuriozitete “A e dini se?”
 • Zbavitu dhe ngjyros
 • Kuiz anglisht për lexuesit -Zbulo dhe përfito!

Redaksia e revistës “Foleza jeshile” ju mirëpret të gjithë ju vogëlushë që të bëheni pjesë e saj duke na dërguar vjersha, vizatime dhe punime dore.

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës “Foleza jeshile”:

https://issuu.com/foleza/docs/revista_mujore_per_femije_foleza_je

Na ndiqni edhe në rrjetin tonë social në Facebook.

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj zgjidhni revistën “Foleza Jeshile”!

14

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj, zgjidhni revistën “Foleza Jeshile”!

Rreth revistës “Foleza Jeshile”
Të dashur fëmijë dhe ju prindër, ju ftojmë të jeni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj!
Revista “Foleza Jeshile” është një revistë periodike për fëmijë.
Kjo revistë i vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve parashkollorë apo në shkollën fillore.

Revista “Foleza Jeshile” ka si objektiv:
Edukimin e fëmijëve nëpërmjet përrallave, vjershave si dhe tregimeve të cilat përçojnë një edukatë morale dhe qytetare.
Nëpërmjet rubrikave mozaik dhe lojëra shpejtësie ne synojmë të nxisim zhvillimin intelektual të lexuesve tanë të vegjël.

Ndër të tjera do të lexoni:

23

Të dashur fëmijë dhe prindër!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj. Revista edukative “Foleza Jeshile” është një revistë periodike për fëmijë. Kjo revistë u vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve parashkollorë apo në shkollën fillore.
Në numrin e ri, nr. 26 do të lexoni:

 • Vjersha
 • Pena e artë psikologe Brikena Vorpsi
 • Përralla “Zogjtë e pyllit lajmëruan pranverën!”
 • Tregimi “Një vajzë shembullore si Arisa!”
 • Foto dhe punime nga lexuesit e revistës ‘’Foleza Jeshile’’
 • Përralla “Nëna e përkushtuar!”
 • Këshilla islame! Si të bëhemi më të mirë!
 • Zbulo Kuicin.
 • Kuriozitete. Trupi ynë. A e dini se?
 • Të mësojmë së bashku anglisht!

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj zgjidhni revistën “Foleza Jeshile”!
Ju mund ta shfletoni numrin 26 të revistës ”Foleza Jeshile” në linkun:

Marketing

Vitrina e librit

28
Së fundmi vërehet një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit dhe një nga këto botime është ai i autorit Roald Hysa me titullin...