Revista

30

Lexues të nderuar!

Në numrin e ri të revistës “Familja” do të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus të tij.

Ndër të tjera do të lexoni:

 • Editorial – Zëri i të rinjve, arsyet e pasivitetit dhe pesimizmit
 • Në fokus – Trendi i nëpërkëmbjes së bukurisë së vërtetë
 • Ta themi hapur – Xhamitë dhe misioni i tyre – Modeli i xhamisë së Profetit (a.s.)
 • Opinion – Sa dhe çfarë lexojnë shqiptarët? Ja konstatimet pas Panairit të Librit
 • Brenda familjes– Djali apo vajza – Kush është më i vështirë për t’u rritur?
 • Shëndeti i familjes – Gjithçka që duhet të dini për pap-testin
 • Koment – Të jesh vetvetja!
 • Bardh e zi – Puna vullnetare dhe përfitimi moral
 • “Të shohësh me syrin e zemrës” – Intervistë me të apasionuarën pas fotografisë, Ledina Bala
 • Psikologji – Të bashkëpunosh me stresin
 • Dituri – Terapia me vezët e thëllëzave japoneze
 • Ndjeshmëri – Si ta luftojmë dembelizmin?
 • Arredim / Si të..? – 5 elemente të arredimit minimalist që gjithnjë do të jenë në trend
 • Shkruaj edhe ti – Kthim
 • Vitrina e librit – Panairi i 20 i Librit “Tirana 2017”
 • Kulturë –– Trofe dhe shpërblime për më të mirët e vitit në fushën e kulturës

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Lexim të këndshëm!

Shfletoni online në linkun: https://goo.gl/S5k2UP

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!

14

Lexues të nderuar!
Në numrin e ri të revistës “Familja” do të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus të tij.

8

Lexues të nderuar!

Në numrin e ri të revistës “Familja” do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera do të lexoni:

12

Lexues të nderuar,
Në numrin e ri të revistës “Familja” do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera do të lexoni:

61

Lexues të nderuar,
Muaji i begatë i Ramazanit vjen me një tjetër numër special të revistës “Familja”.
Në numrin e ri, qershor 2017, ku do të lexoni materiale interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri.

Editorial – Në takim me Ramazanin

Në fokus – Absteno!

Marketing

Vitrina e librit

28
Së fundmi vërehet një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit dhe një nga këto botime është ai i autorit Roald Hysa me titullin...