Të mësojmë anglisht sëbashku!

Të nderuar prindër! Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të mësojnë gjuhën angleze apo ndonjë gjuhë tjetër, ejani në qendrën e kurseve pranë Institutit Shqiptar të...

Përrallë “Gara e pulave”

Na ishte seç na ishte. Na ishte një herë një bujk i cili kishte një pulari. Në pularinë e tij jetonin shumë pula e...

Përrallë “Dasma e iriqëve”

Na ishin njëherë disa iriqë që jetonin së bashku në folenë e tyre brenda një pylli të dendur me shkurre e me pemë të...

Këshilla islame – Si të bëhemi më të mirë?  

 Disa rregulla gjatë ngrënies dhe pirjes në Islam Të themi “Bismilah” (Me emrin e Zotit) para ngrënies Të lajmë duart para dhe pas ngrënies Të konsumojmë ushqim...

Kuriozitete      

A e dini se? Peshku fluturues Ky peshk fluturon mbi ujë si një zog i vërtetë. Emri i tij na bën të kuptojmë se është unik në...

Marketing

Vitrina e librit

“Katrorë”, një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit

Së fundmi vërehet një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit dhe një nga këto botime është ai i autorit Roald Hysa me titullin...