Revista “Familja” (Gusht – Shtator 2017)

10

Lexues të nderuar!

Në numrin e ri të revistës “Familja” do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera do të lexoni:


Editorial – Shmangia nga studimi real i Islamit
Brenda familjes – Si të ruani marrëdhënien në çift kur bëheni me fëmijë
Shëndeti i familjes – Aspirina, ndikimi në sëmundjet e zemrës
Bardh e zi – Një botë e mbushur me “balena”
Opinion – Kush vrapoi në Safa dhe Merua?
Intervistë – Intervistë me Merjem Lumin- Sfidat e një teologeje, mes angazhimeve dhe familjes
Në fokus – Shkëlqimi dhe rënia e figurës së mësuesit
Jetë njerëzish – Prof. dr. Musa Kraja, ylli i pedagogjisë shqiptare
Udhëtim – Shqipëria, një thesar i bimëve medicinale
Vitrina e librit – Efektet metafizike ndaj shpirtit njerëzor, mes fesë dhe filozofisë
Kulturë – Fototeka “Marubi”, arkivi unik i historisë shqiptare
Po ashtu mund të lexoni rubrika të tjera interesante dhe informacione nga teknologjia.
Lexim të këndshëm!

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!
Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!