Revista “Familja”, prill 2017

143

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (prill 2017) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – Aty ku familja është në qendër të vëmendjes!

Në fokus – Sfidat e prindërimit në kohët moderne

Shëndeti i familjes- Çfarë është dispepsia dhe si ta kurojmë?

Opinion – Besimtari është si bleta

Brenda familjes – Roli i babait në formimin e fëmijës

Psikologji – Disa rregulla për marrëdhënie të mira me kolegët

Aktivitete – Edicioni i parë i konkursit të fotografisë “Jepi ngjyrë idesë tënde!”

Intervistë – Të paraqesësh botën përmes ngjyrave – Intervistë me piktoren dhe fotografen Natasha Paja

Bardh e zi – Dita e gënjeshtrave apo një jetë plot gënjeshtra?

Ndjeshmëri – Si ta largojmë zilinë?

Kulturë – A ka vlera arti i krijuar gjatë komunizmit?

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Shfletoni online: https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista___familja___prill_2017

Lexim të këndshëm!

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!