Revista “Familja”, korrik 2017

17

Lexues të nderuar,
Në numrin e ri të revistës “Familja” do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.
Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera do të lexoni:

Editorial – Çfarë pas Ramazani?
Në fokus – Porosi të arta në shfrytëzimin e pushimeve verore
Brenda familjes – Si dhe kur t’i kërkoni falje fëmijës
Shëndeti i familjes –Fëmijët kanë nevojë për mikrobe
Opinion – Forca e të menduarit pozitiv
Intervistë me Eugena dhe Egers Aliun – Motër e vëlla, mes talentit dhe besimit
Ta themi hapur – Shoqëri e kontradiktave
Bardh e zi – Ku po shkon turizmi shqiptar?!
Jetë njerëzish – Mahmud Arnauti, jehona e studiuesit të trashëgimisë kulturore islame
Ide për shtëpi – Ja disa mënyra për arredimin e shtëpisë në stinën e verës
Kulturë – Pazari i vjetër i Krujës, ku tradita vijon të çmohet

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

Shfletoni online:  https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja__korrik_2017 

Lexim të këndshëm!