Revista “Familja” – prill 2016

68

Lexues të nderuar,

Në numrin e ri të revistës “Familja” (prill 2016) do të mund të lexoni një sërë materialesh interesante nga fusha të ndryshme.

Shkrime edukuese, sociale dhe informuese janë në fokus edhe të këtij numri, ku ndër të tjera mund të lexoni:

Editorial – “Autizmi dhe të pathënat e tij”

Opinion- “Si të shfaqim një personalitet të mirë”

Psikologji – “Të varur nga facebooku”

Brenda familjes – “Si t’i themi jo ankimit tek fëmijët?”

Shëndeti i familjes- “Përdorimet e veçanta të mjaltit në kuzhinë”

Koment- “Ja si mund të mënjanoni zemërimin e mëngjesit”

Të japësh dashuri pa kushte – Intervistë me znj. Lindita Senia, themeluese e Qendrës “Future for you”

Ndjeshmëri – “Program i thjeshtë mujor për çdo besimtar”

Kështu më ka ndodhur – “Sakrifica e nënës”

Udhëtim- “Pushime relaksuese dhe kurative në ujërat termale të Shqipërisë”

Kulturë- “Gjuha ‘tironse’ dhe realiteti i sotëm i kryeqytetit shqiptar”

Po ashtu mund të lexoni kuriozitete dhe informacione interesante nga teknologjia.

 

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës “Familja”në linkun:

 https://issuu.com/revistafamilja-familymagazine/docs/revista_familja_prill_2016__1_

Na ndiqni në websiten www.revista-familja.com dhe në faqen zyrtare në Facebook!

Lexim të këndshëm!

Revista “Familja”, aty ka familja është në qendër të vëmendjes!