Shfletoni online revistën “Foleza jeshile”, nr. 30 (shkurt 2017)

120

Të dashur fëmijë dhe ju prindër!

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës për fëmijë “Foleza jeshile”, të pasur me rubrika interesante për të gjithë vogëlushët!

Ndër të tjera do të mund të lexoni:

  • Tregim “Shkronjat e Arbrit”
  • Përrallë “Mes të thënit dhe të bërit”
  • Këshilla islame “Si të bëhemi më të mirë’’
  • Këshilla prindërimi
  • Kuriozitete “A e dini se?”
  • Të eksperimentojmë së bashku!
  • Lexuesit e revistës na shkruajnë

Redaksia e revistës “Foleza jeshile” ju mirëpret të gjithë ju vogëlushë që të bëheni pjesë e saj duke na dërguar vjersha, vizatime dhe punime dore.

Ju ftojmë të shfletoni online numrin më të ri të revistës “Foleza jeshile”:

https://issuu.com/foleza7/docs/revista_foleza_jeshile_30

Na ndiqni edhe në rrjetin tonë social në Facebook!

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj zgjidhni revistën “Foleza jeshile”!