Revista “Foleza Jeshile”, nr.26

26

Të dashur fëmijë dhe prindër!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj. Revista edukative “Foleza Jeshile” është një revistë periodike për fëmijë. Kjo revistë u vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve parashkollorë apo në shkollën fillore.
Në numrin e ri, nr. 26 do të lexoni:

  • Vjersha
  • Pena e artë psikologe Brikena Vorpsi
  • Përralla “Zogjtë e pyllit lajmëruan pranverën!”
  • Tregimi “Një vajzë shembullore si Arisa!”
  • Foto dhe punime nga lexuesit e revistës ‘’Foleza Jeshile’’
  • Përralla “Nëna e përkushtuar!”
  • Këshilla islame! Si të bëhemi më të mirë!
  • Zbulo Kuicin.
  • Kuriozitete. Trupi ynë. A e dini se?
  • Të mësojmë së bashku anglisht!

Për një edukatë të mirë dhe për zhvillimin intelektual të fëmijëve tuaj zgjidhni revistën “Foleza Jeshile”!
Ju mund ta shfletoni numrin 26 të revistës ”Foleza Jeshile” në linkun: