Teknologjia prezanton dyshekun që na ndalon të gërhasim

87

Pasi mjekësia nuk ka gjetur një zgjidhje për njerëzit të cilët gërhasin, teknologjia tashmë ka një zgjidhje dhe është e hatashme.

Një dyshek i ri “inteligjent” është projektuar që të ndalojë njerëzit të gërhasin.

Dysheku i përshtatet pozicioneve të ndryshme të trupit, dhe në momentin që dëgjon të gërhitur, i ngre kokën personit në mënyrë që ai/ajo të ketë një frymëmarrje pa zhurmë.

360 Smart Bed u prezantua në panairin teknologjik CES 2017, në Las Vegas.

Dysheku mund të përdoret gjithashtu edhe si zile zgjimi në mëngjes.