Rreth revistës “Foleza Jeshile

Të dashur fëmijë dhe prindër, ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj! Revista “Foleza Jeshile” është një revistë periodike...

Revista “Foleza Jeshile”, nr. 21

Të dashur fëmijë dhe prindër, Ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj. Revista "Foleza Jeshile'' është një revistë periodike për...

Revista “Foleza Jeshile”, nr. 20

Të dashur fëmijë dhe  prindër, ju ftojmë të bëheni pjesë e revistës sonë në çdo numër të saj. Revista "Foleza Jeshile'', është një revistë periodike për...

Revista “Foleza jeshile”, nr.19

Doli në qarkullim numri i ri i revistës për fëmijë ''Foleza Jeshile'', nr. 19 Të dashur fëmijë dhe ju prindër të nderuar, ju ftoj të...

Dhurimi i revistës “foleza jeshile”

Redaksia e revistës “Foleza Jeshile” kontribuon me anë të dhurimit të revistës ‘’Foleza Jeshile’’ në aktivitete të ndryshme. konkretisht një numër i konsiderueshëm i...

Marketing

Vitrina e librit

“Katrorë”, një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit

Së fundmi vërehet një rikthim në traditat e hershme të vjershërimit dhe një nga këto botime është ai i autorit Roald Hysa me titullin...